Додадете уникатно парче мебел за вашиот дом

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продукти

 
 
 
 
 

За нас

 
 
Постојат безброј елементи што ве прават уникатни. И ние сакаме да ви помагаме да го изразите вашиот идентитет преку нашата високо прилагодлива колекција. Не само софи, можеме да ги смениме големината, конфигурацијата, боите и материјалите од скоро секој дизајн. Сè е во помагање да создадете вистински уникатен дом што одговара на вашиот стил, буџет и начинот на живеење.
 
 
 
 
 
 
 

Нашата историја

 
Во почетокот на 2009 година двајца млади изработувачи на мебел во својата работилница изработуваат мебел за свои клиенти со големи салони за мебел. Овие двајца основачи имаат цел: За краток период уникатниот мебел да го продаваат во сопствен салон.
Сега, тие гордо чекорат со повеќе вработени во сопствен салон за мебел, растечки список на нарачки и задоволство од спроведената амбиција: да воведат квалитетен мебел на поширока публика по мерка за секој клиент.

Денес Бланима главно изработува гарнитури по мерка и со ова се издвојуваме на пазарот, со тоа што правиме и корекција на димензија. Изработуваме кујни, детски соби, гарнитури, мебел за претсобје и секаков мебел за вашиот дом.

Нашата експертиза се состои од стручни лица / инженери кои можат да ви дадат совет за дизајн на мебел, прилагодливиост во просторот, бои и компактибилност на мебелот. Овој совет е бесплатен доколку мебелот го изработуваме ние.
 
 
 
 
 
 

Кујни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гарнитури

 
 
 
 

Табуретки и фотељи

 
 
 
 

СПАЛНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Плакари и полици

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Телефон
 
 
 
 
Маил
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*